7 Ağustos 2010 Cumartesi

BUIKA 6 AĞUSTOSTA TEKRAR İSTANBUL'DA

Aşkın tutkulu sesi Buika yoğun istek üzerine tekrar İstanbul'da konser veriyor. Radyo Voyage "7 Kıta 7 Konser" serisinin ilki, Hitt Produksiyon organizasyonuyla, 6 Ağustos'ta, Suada Club'ta, İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi ile başlıyor.
Şarkıları bizi kendi aşk hikayelerimizle yüz yüze bırakıyor...Ve öyle bir yere bırakıyor ki, en çok hayal kırıklıklarımız göze çarpıyor. Dahası, onu şarkı söylerken dinledikten sonra herhangi biri aynı hataları yapmaya kesin kararlı olabiliyor çünkü tutku içinde herhangi bir kural, sağduyu,tedbir ya da pişmanlığa yer yok..." Pedro Almodovar
Flamenko ile cazı bir araya getiren, flamenkoyu farklı boyutlara taşıyarak çağdaş dünya müziğine yepyeni bir tarz getiren İspanyol şarkıcı Buika, Kübalı caz piyanisti ve ünlü besteci Chucho Valdez ve dörtlüsüyle canlı kaydettiği yepyeni albümünün dünya turnesi kapsamında çok kısa bir aradan sonra, yoğun talep üzerine yeniden İstanbul'da gerçekleşecek.


"El Último Trago" adını verdiği son albümünde Buika ünlü Meksikalı efsane şarkıcı Chavela Vargas'ın 90. doğum gününü kutluyor. Buika, Chavela Vargas'ın dünyaca ünlü yönetmenlerin filmlerinde de birer inci gibi işledikleri ünlü şarkılarına yepyeni bir yorum getiriyor. Nina de Fuego (Ateşin Kızı) albümünün birbirinden çekici flamenko şarkılarıyla Türkiye'de de kendine büyük bir hayran kitlesi edinen sanatçı yeni şarkılarıyla yoğun istek üzerine İstanbul'u bir kez daha büyüleyecek.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba 31 ağustos 7 eylül tarihleri arasında iZDOB olarak Gijondayız.Selman Ada'nın Ask-ı memnu operası ve Carmina burana (bale) ve bir konserimiz olacak.Sizi ve Gijonda yaşayan tüm Türkleri bekliyoruz.Sevgiler..Nil

Funda dedi ki...

biz buraya geliyor olmanizdan çok mutlu olduk ve biletleri aldik sizleri bekliyoruz :D sevgiler...Funda


Esimin sizin hakkinizdaki haberi :
LA ÓPERA Y BALLET NACIONAL DE İZMİR LLEGA A GIJÓN

http://www.hispanatolia.com/ayrinti_kultur_esp.php?id=2253